2011. január 11., kedd

pulcsitróger-hallottál már róla?

Az első darabomat Veszprémben nyertem tombolán a Babahordozó Héten. mondanom sem kell, hogy az első gondolatom az volt, hogy ezt a nagyszerű találmányt népszerűsíteni kell!
És mi is az a pulcsitróger?


egy gumiszalagból készült eszköz, ami a pulcsi, vagy kabát rögzítésére szolgál. aki hordoz, az biztosan tudja, mennyire idegesítő, mikor a kendőben felgyűrődik a baba hátán a pulcsi. de ha nem hordozol, akkor is csomószor felcsúszik, ahogy kúszik, vagy ahogy felemeled a gyereket. a hideg időben szerintem a szülők reflex-szerű mozdulata a pulcsihúzogatás. :)
na, de most itt ez a nagyszerű találmány, és vége a pulcsihúzogatós időszaknak. :)


kétféle trógert varrok: az egyik az első képen látható szimpla változat, a másik pedig ez a dupla. ez utóbbival két helyen tudod megfogni a fölsőt elöl és hátul is (azaz összesen négy helyen tartja). a szimpla verzióval pedig egy-egy helyen elöl-hátul.


Janka bemutatja ezt is. :) kis próbababa.
a dupla verziónak még egy előnye, hogy ha hordozol, nem nyomja a gerincedet a csat (ami viszont a szimpla verziónál előfordulhat, főleg, ha valaki olyan vékony testalkatú, mint én)

tervezem, hogy idővel a meskán nyitok egy boltot, de addig is ide teszem fel a színválasztékot. ha bárki szeretne pulcsitrógert, keressen bátran! (persze aki tudja, varrja meg. :))

a jelenlegi színválasztékot láthatod az utolsó három képen.


ezek a keskeny szalagok (2 cm széles), ezekből választhatsz szimpla és dupla változatot is.


ez egy közepesen vastag gumiszalag (3 cm széles), ebből is választhatsz szimpla és dupla verziót is.

ezek pedig a legszélesebb, 4 cm-es szalagok. ezekből csak szimpla trógert varrok, ebből a szélességből ez bőven elég.

meska boltomban megtalálod őket.

1 megjegyzés:

  1. Szia, lehet még rendelni tőled pulcsitrógert? Válaszodat előre is köszönöm!

    VálaszTörlés